Lijkt u dat wat, wakker te worden naast een molen uit 1722? Ontbijten, lunchen en dineren met uitzicht op de molen. En 's avonds buiten op het terras gezellig een glaasje drinken terwijl de zon achter het silhouet van de molen langzaam onder gaat. Een heerlijke, puur Hollandse belevenis voor binnen- en buitenlanders.

Naast de Rijnenburgermolen staat de vroegere molenaarswoning 'De Vijfde Wiek'. Die is omgebouwd tot een comfortabele en ruime vakantiewoning voor 1 tot 5 personen. Per week te huur voor gemiddeld 110 euro per nacht.

Een vrijstaand huis (1931) met tuin rondom, gelegen aan sloot langs een wandel- en fietspad en spoorlijn. Begane grond: woonkamer met keuken, eethoek en salon, tweepersoons slaapkamer en kinderslaapkamer, hal, badkamer, en apart toilet. 1ste verdieping met 2 eenpersoons slaapkamers, woonoppervlak 95 m2. Groot terras op het zuiden en westen, schuur. Voorzien van wasmachine, wasdroger, koelkast en vriezer, combi magnetron, vaatwasser, kleuren tv met internationale zenders. Draadloos WiFi. Gratis parkeren in de buurt. Speelplezier in de tuin. De fietsen staan klaar. Rondleiding in de molen inbegrepen.

In verband met een bouwkundig probleem kan de 'De Vijfde Wiek' tijdelijk helaas niet worden verhuurd.