Oudere jaarverslagen, maar nog steeds leesbaar

 

Onze jaarverslagen zijn niet alleen een verantwoording van het financiële beleid. We maken er ook altijd een sociaal verslag van, met informatie over wat er in een jaar in en rond de Rijnenburgermolen is gebeurd. Dat laten we ook zien, aan de hand van vele foto's die door sympathieke fotografen voor ons zijn gemaakt.

Vormgever Frank van Olst (ook vrijwilliger) maakt er een prachtig verslag van, ook als de cijfers niet altijd zo mooi zijn als we graag zouden willen.

Als u Vriend van de Rijnenburgermolen bent of wordt, ontvangt u elk jaar een gedrukt exemplaar van het jaarverslag in uw brievenbus. Met een brief waarin we u bedanken voor uw financiële ondersteuning. Die is fiscaal aftrekbaar. Meer weten? Klik hier.

Hieronder vindt u de oudere jaarverslagen. Zo ziet en leest u wat we al zoal hebben gedaan om het monument Rijnenburgermolen levend te houden. 

Klik op de titelpagina om deze groot te zien. Klik vervolgens op de pijltjes rechts of links om te bladeren. Soms duurt het heel even voordat het beeld scherp en leesbaar is.

 

Jaarverslag 2022


Jaarverslag 2021


Jaarverslag 2020

Jaarverslag 2019


Jaarverslag 2018


Jaarverslag 2017


Jaarverslag 2016


Jaarverslag 2015