We maken er een feestjaar van.

In ons jubileumjaar 2022 plannen we een aantal activiteiten voor diverse leeftijden. We hebben helaas geen geld in kas om een groot feest met bekende artiesten te geven. Daar willen we ook de omwonenden niet mee storen. Wat we wel gaan doen vermelden we op deze pagina en in de Groene Hart Koerier. 

Nu maar hopen dat we dit jaar vrij van virussen blijven.


De op 9 juli geplande wedstrijd straat-tekenen gaat helaas niet door.

Het leek ons een goed idee maar het aantal aanmeldingen was te laag om er een wedstrijd van de maken en een leuke dag te organiseren. Jammer. 

Iedereen een fijne vakantie gewenst!


Weet u het antwoord?

We maken van het jubileum gebruik om iedereen wat wijzer te maken als het om molens gaat. In de Groene Hart Koerier staat elke week een vraagje met drie antwoorden. Welk antwoord is juist? Dat vindt u op de laatste pagina's van ons onmisbare plaatselijke weekblad. Er is niets mee te winnen, hooguit een glimlach want niet elk antwoord is serieus. 

Dank aan de Groene Hart Koerier die de molens in onze omgeving al vele jaren gratis de ruimte geeft. 

Leuk om te lezen en bekijken: het nieuwe jaarverslag van onze molen.

Sinds 2014 geven we jaarverslagen uit waarin we beschrijven en laten zien wat er allemaal is gebeurd in een jaar. Allesbehalve saai! 

Begin april verscheen het verslag over de activiteiten in 2021. Met prachtige foto's van de molen en activiteiten. En natuurlijk de cijfers van de penningmeester, zoals dat hoort in een jaarverslag. Alles weer fraai vormgegeven door Frank van Olst, onze vrijwillige art director.

Vrienden en relaties van onze molen ontvangen vanzelf een exemplaar. Het jaarverslag is ook te koop in de molen, zo lang de voorraad strekt,  voor slechts 5 euro.